Veelgestelde vragen

Van wanneer tot wanneer is Bosburcht?

Deel je verwondering en dwaal je rijk op het kasteellandgoed van Bosburcht van 13 – 17 juni 2024. Een 4 dagen durend non-stop festival op een mooie historische plek in Noord-Limburg.

Welke tijden zijn de entree open?

Camping open:
Donderdag 13 juni 16:00 – maandag 17 juni 10:00

Festival programma:
Vrijdag 14 juni 12:00 – maandag 17 juni 02:00

Opening bezoekers entree tijden: 
Donderdag 13 juni 16:00 – 23:00
Vrijdag 14 juni 10:00 – 23:00 
Zaterdag 15 juni 10:00 – 23:00 
Zondag 16 juni 10:00 – 16:00 
Maandag 17 juni Gesloten (alleen uitgang)

Hoe kom ik bij Bosburcht?

Bosburcht vindt plaats in Kasteel De Berckt in Baarlo, Limburg.

Met het OV kun je de trein naar Venlo of Roermond pakken, en vanaf daar pak je bus 377 naar halte De Berckt, dan wandel je zo het kasteel binnen.

Het adres voor je navigatie is De Berckt 1, 5991 PD Baarlo, maar voor het gemak is hier een link naar Google Maps.

Waar parkeer ik mijn auto?

Je kan op P5 buiten het kasteel je auto parkeren. Hiervoor heb je een parkeerticket nodig, deze is te koop in de ticketshop. Parkeren is op eigen risico

Rijden er pendelbussen?

We zijn aan het onderzoeken of het mogelijk is om busreizen en/of pendelbussen aan te bieden

Mag ik eten meenemen naar Bosburcht?

Ja, je mag fruit en wat te snacken meenemen.

Mag ik drinken meenemen naar Bosburcht?

We snappen dat je graag je lievelingsdrankje deelt met je mede burchtgenoten. Daarom mag je 2 liter sap, fris of zwakalcoholische dranken meenemen (alles met een alcoholpercentage lager dan 15%). Sterke drank (met een alcoholpercentage van 15% of hoger) is niet toegestaan. Dit moet verpakt zijn in de originele verpakking (dicht) en mag niet uit glas bestaan. Het meenemen van glas naar Bosburcht is niet toegestaan.

Mag ik (soft)drugs meenemen naar Bosburcht?

Het meenemen van drugs is niet toegestaan

Mag ik een kookstelletje meenemen naar Bosburcht?

Je mag een klein gastoestelletje meenemen voor op de camping. De gasbusjes mogen een maximale inhoud van 230gr. gas hebben. Messen (metaal) en ander puntig bestek is uiteraard niet toegestaan.

Voor je innerlijke mens hebben we een 24/7 a la carte restaurant met een gevarieerd aanbod en uiteraard vegetarische en veganistische opties.

Is er een thema of dresscode?

Nou.. wat denk je zelf?

Je dwaalt in een kasteel, je bent op een rave, je hangt aan de roulettetafel, in een hottub, je wandelt in een bos. All in One!

Dus trek alles uit de kast dat jou laat glimmen van top tot teen.
Van donderdag t/m zondagavond gaan we heerlijk transformeren; van kasteel sjiek tot kneiter ravy. De grondvesten van het The Berck Estate zullen volledig door elkaar worden geschud.

Mag ik een waterkoker, koffiezetapparaat of andere huishoudelijke apparaten meenemen naar Bosburcht?

Vanwege de capaciteit van het stroomnetwerk hebben we liever dat je dit thuis laat.. Onze baristas voorzien je graag van een heerlijk bakkie troost of een fijne kop thee.

Ik slaap in een hotelkamer, moet ik dan iets meenemen?

De luxe van een hotelkamer betekent dat jij alleen je toiletspulletjes mee hoeft te nemen. Linnen, een handdoek en een heerlijk kussen ligt allemaal voor je klaar.

Hoe betaal ik bij Bosburcht?

Bosburcht is een cashless evenement! Bij alle barren, het restaurant en de campingwinkel kun je pinnen en contactloos betalen.

Mocht je onverhoopt toch met cash willen betalen, dan kun je bij de campingwinkel voor €5,- een cashkaart kopen die je het hele weekend daar kunt opwaarderen (minimaal €50,- per keer).

Je kunt de cashkaart weer inleveren bij diezelfde campingwinkel, een eventueel resterend bedrag krijg je dan terugbetaald. Doe dit wel voordat je vertrekt van Bosburcht, na afloop van het evenement kunnen wij helaas geen terugstortingen verwerken.

Worden er sigaretten verkocht op Bosburcht?

Nee, deze worden niet verkocht op de locatie.

Zijn er oordoppen te koop?

Ja, bij de campingwinkel

Is er een campingwinkel op Bosburcht?

Jazeker, deze kun je te zijner tijd vinden op de festival plattegrond

Waar verzamelen jullie gevonden voorwerpen?

Deze worden verzameld bij de campingwinkel

Ik kan niet meer komen, wat doe ik met mijn ticket?

Als je om wat voor reden dan ook niet in staat bent om ons evenement bij te wonen, gebruik dan TicketSwap om je ticket te verkopen aan een andere enthousiaste fan! TicketSwap is een veilig en gemakkelijk platform om tickets te kopen en te verkopen.