Info

Bosburcht Festival: 13 t/m 17 juni 2024

Deel je verwondering en dwaal je rijk tijdens de eerste zomereditie op het kasteellandgoed van Bosburcht!

 

FESTIVAL

Bosburcht is een 4 dagen non-stop durend festival op een van de meest unieke locaties in Nederland. Met meerdere stages o.a tussen de bomen in de eeuwenoude kasteeltuin, aan het water en natuurlijk ook in het prachtige authentieke kasteel. Het buitenprogramma begint op vrijdag middag om 12.00uur, maar vanaf donderdag 16.00uur ben je op de camping welkom en is het kasteel al aan! Je bent met een ticket dus verzekerd van vier dagen kamperen.

 

LINE UP

Voor aankomende editie hebben we weer een onuitputtelijke bron van getalenteerde muzikanten bij elkaar verzameld. Vier dagen lang, vijf verschillende podia. Lees hier een korte beschrijving van wat je kunt verwachten per stage. 

– De Vijver –
De stage aan het strand waar je kan dansen in het water. Of zwemmen op de beat. Hier gaat de bpm een stukje omhoog. Voetjes in het zand, handjes in de lucht.

– Het Woud – 
Daar waar het bladerdak op zijn best is, hoor je o.a. de vele muzikale Berlino’s die we in ons midden hebben. Deze dansvloer is een soort openluchtarena, een plek in het bos waar je per ongeluk expres de hele dag blijft dansen.

– De Cocktailbar – 
De mooiste danskamer van het heelal. Daar waar de artiesten de ruimte hebben om een compleet verhaal te vertellen. Alle sets duren minimaal 6 uur lang, met de klapper van Tom Trago, die voor 12 uur gaat.

– De Kapel – 
De spil van het Kasteel. Internationale toppers in een intieme setting. Hier gaan we terug naar de kern, maar verder in de nacht.

– De Kelder – 
Nieuwe namen, nieuwe sounds. De Kelder lift je op en laat je verrassen. Loop al dansend naar binnen en ontmoet binnen no time je 20 nieuwe rave vrienden.

Alle namen zijn bekend! Check ze hier. Benieuwd naar het blokkenschema? Dwaal door de muzikale planning van je weekend.

HET HELENDE BOS

Op een mooi verstopt plekje diep in het bos kun je altijd even intunen voor een yoga sessie of een ceremonie. Maar als je lijf en geest wat anders willen, zou je ook zomaar daar de hele dag kunnen vertoeven voor nog meer verwondering.

Ontdek en vind je plek met het blokkenschema van  Het Helende Bos.

LOCATIE EN CAMPING

Het kasteel uit de 13e eeuw is in super staat, waar wij, exclusief, helemaal ons ding kunnen doen. Pak na het dansen je rust in een van de hotelkamers mét badkamer en toilet of zoek een plekje voor je tent of camper op de camping in de kasteeltuin.

 

NEEM DE TIJD

Om ook weer even op te kunnen laden na het dansen hebben we voor de interne rust het hele weekend een Healing Area, Wellness Area, een zwemstrandje en meerdere chill area’s voor je klaarstaan. Yoga er dus lekker op los of bubbel jezelf helemaal gaar in één van de gratis hottubs.

 

WERK MEE AAN BOSBURCHT

Geen festival zonder beukers. Opbouw, show of afbouw. We kunnen overal hulp gebruiken en we geven je er een fantastisch weekend voor terug!  De taken zijn heel uiteenlopend, dus voor ieder wat wils. Schrijf je in en we nemen contact met je op. Samen maken we Bosburcht mooi!

Heb je een eigen (licht)kunst installatie of een ander leuk idee? Stuur dan een mailtje naar info@bosburcht.nl