Bedankt voor je inschrijving!

 

…EEN DAG OP BOSBURCHT…

Zie je het voor je?

Het wordt de eerste zomereditie van Bosburcht met twee nieuwe buiten stages en tussendoor heel veel andere rariteiten.

Daarom nemen we je eventjes bij de hand door de kasteeltuin….

Laten we beginnen bij De Vijver. De stage aan het strand waar je kan dansen in het water. Of zwemmen op de beat. Hier gaat de bpm een stukje omhoog. Voetjes in het zand, handjes in de lucht.

Eenmaal opgedroogd neem je even een kleine detour naar een hutje. Het Hutje waar je een omgesmolten theelepel koopt en dit juweel voor de rest van je leven draagt als herinnering aan dit waanzinnige weekend. Tijdens deze omsmelting trilt het hutje van geluid en geluk. En jij zwiert mee.

Geringd en wel vind je je weg door het diepe bos, daar waar het bladerdak op zijn best is doemt er een andere stage op: Het Woud. Deze stek is een soort arena waar De Franca’s en De Pauli Pockets van deze wereld draaien. De spot waar je per ongeluk de hele dag blijft dansen.

Maar ho ho ho, je had geboekt voor het 5-gangen diner gemaakt door een echte sterrenkok. Tijd om om te kleden, want we gaan natuurlijk voor ravy sjiek.

Aan het einde van het verfijnde diner gaat de zon onder en de lampjes  aan. Bosburcht houdt van lichtkunst en dat ga je merken. De tuin en het bos laten zich van een heel andere kant zien. Ontdek en ga op avontuur.

Binnen in het kasteel is het meer dan knus. De Cocktailbar staat roodgloeiend want Tom Trago is halverwege zijn 12-urige set. Iedereen blijft. De leukste kolkende ‘massa’ die je kan bedenken.

Totdat je echt niet meer kan en het tijd wordt om even nokkie te gaan. In je tent, camper of hotelkamer. Na het ontwaken en een fijn ontbijt is daar ergens goed verstopt Het Helende Bos. Je kan daar een uurtje yoga of een ceremonie mee doen. Maar als je lijf en geest wat anders willen, zou je zomaar daar de hele dag kunnen vertoeven voor nog meer verwondering.

Of verlies je in de speurtocht, filosofeer bij het kampvuur of duik in de hottub.

Kortom, dwaal je rijk en laat je verrassen, want dit is nog maar de helft van het weekend.

Zie je 13 juni!

Liefs,

Bosburcht Crew