INFO
Eindelijk, je bent er: de infopagina van Bosburcht. De voorpret kan nu officieel beginnen. Hier kun je bijvoorbeeld lezen dat Bosburcht plaatsvindt in een kasteel uit de 13e eeuw. Ja. Vet hé. 

Je bent al goed op weg door deze pagina te bezoeken, maar wil je echt goed geïnformeerd zijn? Schrijf je dan hier in voor ticketupdates en ander breaking nieuws. 

BOSBURCHT WINTER
Bosburcht Winter is een indoor weekender die bol staat van de creatie waar jij oneindig op avontuur kan gaan. Een audiovisueel spektakel van linksvoor tot rechtsachter. Er is nonstop muziek verdeeld over meerdere stages: van de legendarische Cocktailbar tot de dampende Kapel. 

Daarnaast hebben wij een creatief wonderteam verzameld dat jou het hele weekend zal vermaken. Van workshops tot performances, van kunstwerken tot een luxe diner. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf te zijn. 

LOCATIE EN VERBLIJF
Hadden we al gezegd dat de weekender plaatsvindt in een kasteel? Nou, dat doet het dus. En niet zomaar een tweederangs middeleeuws schuurtje, nee een topnotch 13e eeuws kasteel gebouwd in renaissancestijl. Het kasteel is in super staat en ook nog eens omringd door een prachtig landgoed. Met een vijver, een bos en met alles wat je hoopt dat een kasteel in zich heeft. Zoals kasteelkamers met een eigen badkamer en toilet. Er is op het terrein ook ruimte voor je camper of je kan je tent opzetten in onze unieke indoor camping. Sanitair bevindt zich binnen de kasteelmuren zodat de potentiele novemberkou geen kans maakt om je te grijpen. Het kasteel is mooi gelegen aan de Maas en zo ongeveer precies in de middle of nowhere, zodat we lekker ons gang kunnen gaan. En dat gewoon in Nederland. 

LINE-UP
We hebben een non-stop muzikaal programma met alleen maar supersterren die gezamenlijk de soundtrack van het weekend zullen verzorgen. Een fijne mix van internationale topartiesten en opkomend talent verdeeld over vier uiteenlopende stages. Uiteraard hebben we ook deze editie weer een legende zo gek gekregen om een 12-uur set te komen spelen; ondertussen een berucht onderdeel van het programma. Je had erbij moeten zijn. Gelukkig kan dat nog.

Check het muzikale programma hier!

NEEM DE TIJD
Naast feesten kun je op Bosburcht ook uitermate goed chillen. We got you. Om je kromme rug of je zwakke knie even rust te geven hebben we meerdere chill area’s voor je ingericht, waaronder een Healing Area en een Wellness. Onze chill deskundigen en relax professionals staan klaar om jou weer helemaal op te laden. Het is immers ook jouw weekend. Plons tussen het raven even lekker in de hottub, kom een gembertheetje drinken of wordt wakker met een yoga sessie. De wierook staat alvast aan. Pas maar op, straks kom je nog uitgerust thuis ook. 

WERK MEE AAN BOSBURCHT
Geen Bosburcht zonder beukers. Opbouw, show of afbouw. We kunnen overal hulp gebruiken en we geven je er een fantastisch weekend voor terug! De taken zijn heel uiteenlopend, dus voor ieder wat wils. Van barmedewerker tot toiletheld, van decoratie-ster tot bouwer. Schrijf je in en we nemen contact met je op. Samen maken we Bosburcht mooi!


Heb je een eigen (licht)kunst installatie of ander leuk idee? Stuur dan een mailtje naar info@bosburcht.nl.